Remont głównego wejścia do budynku Urzędu Gminy w Pruszczu

Zakończono remont głównego wejścia wraz z podjazdem dla osób niepełnosprawnych do budynku Urzędu Gminy w Pruszczu.

Widok od ul. Krótkiej

podjazd dla niepełnosprawnych


Wytworzył: Sebastian Kendra (1 sierpnia 2007)
Opublikował: Sebastian Kendra (1 sierpnia 2007, 13:49:54)

Ostatnia zmiana: brak zmian
Liczba odsłon: 2319

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij